Inschrijfformulier Nieuwjaarsduik Westenschouwen 2024

Foute invoer
Foute invoer
Foute invoer
Foute invoer
Foute invoer
Foute invoer
Foute invoer


Ja, ik weet dat deelname aan de Nieuwjaarsduik 2024 geheel op eigen risico geschiedt en dat de organisatie op geen enkele wijze aansprakelijk kan worden gesteld.

De gezondheidsrisicos zijn mij bekend!

Kinderen tot 12 jaar dienen tezamen met een oudere begeleider te duiken. !

Vanuit de Wet Bescherming Persoonsgegevens vragen wij om toestemming voor gebruik van beeldmateriaal (foto/video) die gepubliceerd wordt middels onze site www.nieuwjaarsduikwestenschouwen.nl . Middels uw digitale aanmelding worden uw persoonlijke gegevens opgeslagen in een digitale database. Wij gaan zorgvuldig om met het uw gegevens – daarvan ten gevolge is wettelijk vastgelegd uw instemming daarbij te vragen. Hieronder vragen wij uw toestemming.

* De deelnemer gaat akkoord met eventueel gebruik van beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden. !

* Tevens ga ik akkoord met het opslaan van mijn ingevoerde gegevens om deze te kunnen gebruiken om u een leuke gratis foto toe te zenden via de post..

Invalid InputOok dit jaar weer: Koop het wereldberoemde Bikkelshirt van de 26e editie op het strand – 1 shirt voor € 15,00.